Ξεκουράζει Λίνο και Κίτσιου, μέσα ο Σπυρόπουλος

Την απόφαση να ξεκουράσει τους Λίνο και Κίτσιου πήρε ο Χουμπ Στέφενς ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό. Στην αποστολή ο Σπυρόπουλος για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, φανέλα βασικού παίρνει ο Σκόνδρας
Ο τραυματισμός του Λίνο, οι κράμπες του Κίτσιου από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και η κούραση των δύο από τα διαδοχικά παιχνίδια ώθησαν τον Στέφενς να τους αφήσει εκτός αποστολής.
Ο ολλανδός τεχνικός προχωράει σε μικρό ροτέισον για να τους δώσει ανάσες, συμπεριλαμβάνοντας στην αποστολή τόσο τον Τζαβέλλα και τον Σκόνδρα, όσο και τον Σπυρόπουλο, που για πρώτη φορά φέτος παίρνει θέση στην αποστολή.
Ο Σπυρόπουλος πάντως θα μείνει στον πάγκο, καθώς την αριστερή πλευρά της άμυνας θα καλύψει ο Τζαβέλλας. Στη φυσική του θέση ως δεξί μπακ θα αγωνιστεί ο Σκόνδρας, που θα πάρει την ευκαιρία για να δείξει την αξία του.
Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Γεωργιάδης, Ολίσε Γκαρσία και Λόπεθ.
Στα της προπόνησης, οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς αφιερώθηκαν σε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής, ενώ πρόγραμμα μέτριας επιβάρυνσης ακολούθησε ο Άλβες Λίνο κυρίως για προληπτικούς λόγους μετά το κάταγμα στο μετακάρπιο.
Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Γλύκος, Τζαβέλας, Σπυρόπουλος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Κατσουράνης, Βίτορ, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης, Λόρενς, Στοχ, Λούκας, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Βούκιτς και Νέτσιντ