Οδεύει προς Τσέλσι ο Σίρλε

Αν και η Τσέλσι δεν γνωρίζει ακόμα ποιον θα έχει προπονητή τη νέα σεζόν, αυτό δεν την εμποδίζει να "προχωράει" τις μεταγραφικές της κινήσεις, προκειμένου να καλυφθούν τα κένα που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας.Ετσι, σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, επήλθε συμφωνία ανάμεσα στην Τσέλσι και την Λεβερκούζεν για την απόκτηση του Σίρλε. Οι Λονδρέζοι φέρονται να έχουν προσφέρει στην γερμανική ομάδα 12 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού , ένα ποσό που ικανοποίησε τους διοικούντες την Λεβερκούζεν, με αποτέλεσμα να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Παράλληλα, η αγγλική ομάδα θα δώσει στην Μπάγερν Λεβερκούζεν και τον Κέβιν Ντε Μπρούιν, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στη Βέρντερ Βρέμης.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταβεί στην αγγλική πόλη ο Σίρλε, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους "μπλε".

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως ο Σίρλε βρισκόταν στο στόχαστρο της Τσέλσι από την περασμένη σεζόν, αλλά τότε οι απαιτήσεις της Λεβερκούζεν ήταν υπερβολικές, καθώς έφταναν στα 25 εκατ. ευρώ και ως εκ τούτου, δεν έγινε ποτέ η μεταγραφή.