Οι αντιδράσεις προβληματίζουν τον Αλαφούζο

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν βλέπει με... καλό μάτι το δίδυμο Γιάννη Αναστασίου-Νίκου Νταμπίζα στην ομάδα και ο Γιάννης Αλαφούζος προβληματίζεται, αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις για την περίπτωση, που αποφασίσει να μην κάνει πρόταση στο συγκεκριμένο δίδυμοΦρένο στις σκέψεις του Γιάννη Αλαφούζου να προωθήσει δίδυμο του Αναστασίου και Νταμπίζα στις θέσεις του προπονητή και του τεχνικό διευθυντή αντίστοιχα βάζουν οι αντιδράσεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού.
Η... κινητοποίηση των φιλάθλων έχει να κάνει τόσο με την απειρία του Αναστασίου σε πάγκο ομάδας, όσο και με το ερυθρόλευκο παρελθόν του Νταμπίζα, ο οποίος παράλληλα δεν έχει να παρουσιάσει μέχρι τώρα δείγματα των όσων μπορεί να καταφέρει.
Ο Αλαφούζος φέρεται να είναι ιδιαίτερα θετικός για το συγκεκριμένο δίδυμο, ωστόσο δεν μπορεί να παραβλέψει και τις αντιδράσεις, γεγονός που τον αναγκάζει να αναζητά και εναλλακτικές λύσεις.
Τα τελευταία ονόματα προπονητών που φαίνεται πως προτάθηκαν, είναι αυτά των Λόταρ Ματέους και Φερναντέζ, ενώ προτάσεις έχουν φτάσεις και για τους Πέδρο Εμάνουελ της Ακαδέμικα και του Ζοσέ Γκόμες που ήταν συνεργάτης του Φερέιρα και πλέον δουλεύει στη Βιντεότον,
Από τον ελληνικό χώρο πάντα στα υπόψιν παραμένει ο Σάκης Τσιώλης, ενώ στο κάδρο υπάρχει πάντα και ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος.