Οι διαιτητές στο Ολυμπιακός-Εφές


H Euroleague γνωστοποίησε πως οι Μαρτίν, Ρίζικ και Ρότσα θα είναι οι διαιτητές του πέμπτου προημιτελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Εφές Αναντολού

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα φιλοξενεί το βράδυ της Παρασκευής (26/4) την Εφές και η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τους... άρχοντες της αναμέτρησης.
Αυτοί θα είναι οι Χοσέ Μαρτίν, Μπόρις Ρίζικ και Φερνάντο Ρότσα. Ο πρώτος έχει σφυρίξει τους ερυθρολεύκους φέτος τρεις φορές. Μία στον πρώτο προημιτελικό με την Εφές στο ΣΕΦ, στην εντός έδρας ήττα από την Ζαλγκίρις και στη νίκη επί της Μπεσίκτας στην Τουρκία.
Ο δεύτερος διαιτητής ήταν ένας εκ των τριών ρέφερι του περσινού τελικού της Ευρωλίγκας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, ενώ φέτος έχει διευθύνει τις τρεις νίκες του Ολυμπιακού, κόντρα στην Τσεντεβίτα στο ΣΕΦ, την Εμπόριο Αρμάνι και πάλι στο Φάληρο και επί της Σιένα στην Ιταλία. Παράλληλα, ο Ουκρανός ήταν στην τριάδα των διαιτητών στις ήττες της Εφές από την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα και την Ρεάλ στη Μαδρίτη.
Τέλος, ο τρίτος προέρχεται από την Πορτογαλία και φέτος έχει διευθύνει δύο νικηφόρες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού, επί της Φενέρ/Ούλκερ στον Πειραιά και της Χίμκι και πάλι στο Φάληρο και δύο ήττες της Εφές, αρχικά από την Αρμάνι και την Ζαλγκίρις.