Οι... εκλεκτοί του Δέλλα για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΑΟ Περιστερίου

Με την ολοκλήρωση της προπόνησης της Πέμπτης, ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου της ΑΕΚ με τον Α.Ο. Περιστερίου στο Ελ Πάσο. 20 παίκτες πήρε μαζί του ο τεχνικός της Ενωσης. 4-3-3 σύστημα με Τσιρίλο βασικό ετοιμάζει ο Κολοσσός.
Έπειτα από την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης, ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΑΟ Περιστερίου.
Οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σε αυτή είναι οι : Βούρας, Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Ρόβας, Αργυρίου, Γροντής, Καζβιρόπουλος, Παληαρούτας, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Σταθάκης, Τσεβάς, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Τσούπρος, Μπρέσεβιτς, Κορδέρο, Τσιρίλο, Πόποβιτς και Ντακόλ.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Ράμα, ενώ δεδομένα ο προπονητής θα κληθεί λίγο πριν από το ματς να αποκλείσει και έναν εκ των πέντε ξένων (βάσει όσων έχουν φανεί στις δύο τελευταίες δοκιμές, αυτός θα είναι ο Αλεξάντερ Ντακόλ, που ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμό).
Κατασταλαγμένος σε μεγάλο βαθμό, όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγώνα του Σαββάτου με το Περιστέρι, παρουσιάστηκε στην σημερινή προπόνηση ο Τραϊανός Δέλλας.
Ο προπονητής της ΑΕΚ «τσέκαρε» για δεύτερη διαδοχική μέρα το ίδιο σχήμα, με διάταξη 4-3-3 και τον Μπρούνο Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας.

Συγκεκριμένα, στην ενδεκάδα που δοκίμασε ο Τράι, ο Βούρας ήταν στο τέρμα και στην άμυνα οι Τσουκαλάς (δεξιά), Τσιρίλο, Σταθάκης, Τσουμάγκας (αριστερά), αμυντικός χαφ ήταν και πάλι ο Νίκος Γεωργέας, με τους Κορδέρο και Γροντή εσωτερικούς χαφ, ενώ στην επίθεση ήταν ο Πλατέλλας δεξιά, ο Πόποβιτς αριστερά και ο Μπρέσεβιτς στην κορυφή της επίθεσης.