Οι εκλεκτοί του Φάμπρι για τo ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Κατέληξε στην ενδεκάδα που πρόκειται να παρατάξει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Φάμπρι όπως έδειξε στο δίτερμα της Παρασκευής που έγινε στην Παιανία. Τριανταφυλλόπουλος-Μαρίνος στα μπακ, Ζέκα-Καζιγιάμα σε ανάποδο τρίγωνο στην μεσαία γραμμή, με Μαυρία-Σισοκό στα "φτερά" και τον Φιγκερόα στην κορυφή του 4-3-3.Με δεδομένες τις απουσίες (Τοτσέ, Βιτόλο, Σεϊταρίδης) που αντιμετωπίζει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού κατέληξε στους 11 που θα παρατάξει το Τριφύλλι στο ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά, σύμφωνα και με την τελική δοκιμή που έκανε στην σημερινή (15/3) προπόνηση...

Νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα θα είναι οι Μαρίνος, Καζιγιάμα και Φιγκερόα, με τον Φάμπρι να καταλήγει σε σχηματισμό 4-3-3 με ανάποδο τρίγωνο στη μεσαία γραμμή...

Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Καρνέζης με τον Τριανταφυλλόπουλο δεξί μπακ και τον Μαρίνο αριστερό, ενώ δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα συνθέσουν οι Μπουμσόνγκ και Πίντο.

Ο Σο θα αγωνιστεί σε ρόλο κόφτη, με τον Ζέκα σε θέση μέσα δεξιά και τον Καζιγιάμα σε θέση μέσα αριστερά. Οι Μαυρίας και Σισοκό θα παίξουν στα δύο "φτερά", αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, ενώ ο Φιγκερόα θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Κατά τα άλλα, ο Βιτόλο, που θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, λόγω καρτών, πήρε άδεια από τη διοίκηση και μετέβη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Τενερίφη. Η επιστροφή του στην Αθήνα αναμένεται τη Δευτέρα.