Οι πιθανές ημερομηνίες για Κύπελλο και πλέι οφ

Η συνάντηση ανάμεσα στην ΕΠΟ και την Super League το απόγευμα της Πέμπτης (15/3) έφερε μεταβολή δεδομένων αναφορικά με τις ημερομηνίες των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας και των πλέι οφ, οι οποίοι αναμένεται να διεξαχθούν μέχρι τις 26 Μαΐου.Αρχικά, η ομοσπονδία είχε καταλήξει σε ένα πιο ευρύ καλεντάρι, με τον τελικό του Κυπέλλου να διεξάγεται 20 ημέρες μετά τη λήξη της κανονικής σεζόν και τα πλέι οφ να συνεχίζονται μέχρι και τον Ιούνιο, προκειμένου να "πέφτουν" κοντά στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Λιθουανία.

Ωστόσο, οι σύλλογοι αντέδρασαν σε ένα τόσο "απλωμένο" πρόγραμμα, με συνέπεια να σχηματιστεί ένα 2ο καλεντάρι, το οποίο αυτήν τη στιγμή συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να εφαρμοστεί.

Σύμφωνα με αυτό το πλάνο, οι ημιτελικοί του Κυπέλλου θα διεξαχθούν στις 3 και 17 Απριλίου και ο τελικός στις 27 του μήνα, δηλαδή μία εβδομάδα μετά την 30ή αγωνιστική της Super League. Οσον αφορά τα πλέι οφ, θα αρχίσουν αμέσως μετά το Πάσχα (5/5) και οι 6 αγωνιστικές θα διεξαχθούν στις 8, 12, 15, 18, 22 και 26 Μαΐου.