Οι 11άδες στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Τον Κοντρέρας αντί του Αβραάμ Παπαδόπουλου ρίχνει στο ντέρμπι ο Μίτσελ, χωρίς εκπλήξεις το αρχικό σχήμα του Γιώργου Δώνη. Δείτε τις 11άδες στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
Μία έκπληξη επεφύλαξε ο Μίτσελ στην 11άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής. Ο ισπανός προτίμησε στη θέση του Αβραάμ να χρησιμοποιήσει τον Κοντρέρας, που θα τεθεί για πρώτη φορά αντίπαλος στην πρώην του ομάδα.
Με σχήμα 4-3-3 ο Μέγερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Παπάζογλου δεξί μπακ, ο Χολέμπας αριστερό και οι Κοντρέρας, Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Φέισα, Μανιάτης και Μασάντο, ενώ στην τριπλέτα της επίθεσης οι Βλαχοδήμος, Αμπντούν και Τζιμπούρ.
Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Δώνης κατεβάζει την αναμενόμενη 11άδα. Με σχήμα 4-4-2 ο Ιτάνζ τερματοφύλακας, έχοντας μπροστά του από δεξιά προς αριστερά τους Αποστολόπουλο, Κατσουράνη, Σίλντενφελντ και Λίνο.
Κάτσε και Λόρενς θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ο Ολίσε θα αναλάβει τη δεξιά πτέρυγα, ο Καμαρά την αριστερή και οι Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης θα αγωνιστούν στην επίθεση.