Ολίσε: Προσπαθώ για το καλό της ομάδας

Ο Ολίσε δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του ΠΑΟΚ στο διάστημα που βρίσκεται στην Τούμπα και τόνισε πως στόχος του είναι να βοηθάει την ομάδα
Ο Ολίσε σχολίασε τόσο την νικηφόρα αναμέτρηση με τη Βέροια στην Τούμπα, ενώ έκανε και ένα μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του στον Δικέφαλο.
"Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας και σημειώσαμε γκολ", είπε αρχικά στην κάμερα της NOVA και πρόσθεσε:
"Από τη μέρα που είμαι εδώ η ομάδα δεν έχει χάσει και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο ενώ στόχος παραμένει η δεύτερη θέση και γι' αυτή θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Προσπαθώ για το καλό της ομάδας, θέλω να σκοράρω, δεν το κατάφερα σήμερα αλλά είμαι χαρούμενος που μπόρεσα και έδωσα μία ασίστ.
Προσπαθώ να προσαρμοστώ στο σύστημα και να το κατανοήσω πλήρως και πιστεύω πως το έχω καταφέρει σε ένα μεγάλο βαθμό. Έχω ακούσει ότι ο Αστέρας έχει καλή ομάδα αλλά εμείς θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε χωρίς να μας απασχολεί ποιος είναι αντίπαλος ενώ στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο".