Ολα μηδέν στην Ελευσίνα

Λευκή ισοπαλία είχαμε στο παιχνίδι του Αστέρα Μαγούλας με τον Ηρακλή Ψαχνών για την 10η αγωνιστική της Football League, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας.Με τον Αντώνη Πριόνα να αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο, καθώς αντιμετώπιζε για πρώτη φορά ως αντίπαλος σε επαγγελματικό επίπεδο την μεγάλη του αγάπη, τον Ηρακλή Ψαχνών, το ματς του Αστέρα Μαγούλας με τους Ευβοιώτες, έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Οι Ευβοιώτες ήταν ελαφρώς καλύτεροι από τους γηπεδούχους και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν να σκοράρουν με τους Κρητικό (14', 17' 43') και Τζανή (32'), ενώ ο Αστέρας είχε μόνο μια καλή στιγμή με τον Γκόγκα (20').

Στην επανάληψη απουσίασαν οι ευκαιρίες με τις δυο ομάδες να... βολεύονται με την ισοπαλία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος (62' Αλμίρ Μπρίτο), Πολίτης (57' Κορνελάτος), Νόνης, Στρατομήτρος, Τριάντος, Κοτίτσας, Στρατάκης, Δημητριάδης, Γκόγκας (73' Ντιέγκο), Ασλανίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Νικολόπουλος, Μπακομήτρος, Τζανής (76' Λάμπρου), Γκεμίσης, Κοιλιάρας (66' Ντελέκος), Τσιμότζι, Τσούτσης (84' Επιτροπάκης), Κρητικός, Γκμπαγκουιντί.