Ολυμπιακός: Εκανε παράβαση ο δημοσιογράφος και ήθελε να δημιουργήσει εντυπώσεις

Ο Ολυμπιακός αμφισβητεί πως ο δημοσιογράφος Νίκος Γιαννόπουλος έπεσε θύμα επίθεσης στο Καραϊσκάκη, τονίζοντας πως ο δημοσιογράφος ήθελε να δημιουργήσει εντυπώσεις
Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας απολογήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός την Πέμπτη (4/4) για την επίθεση, που δέχθηκε ο δημοσιογράφος του contra.gr στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Καραϊσκάκη.
Ο δικηγόρος των ερυθρολεύκων, Θοδωρής Γιαννίκος, ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός αμφισβητεί πως έλαβε χώρα κάποια επίθεση και τόνισε πως ο Νίκος Γιαννόπουλος έκανε παράβαση, καταγράφοντας με την κάμερά γεγονότα εκτός δικαιοδοσίας του.
Παράλληλα επεσήμανε ότι αν ο δημοσιογράφος είχε δεχθεί επίθεση τότε θα είχε μαυρισμένα μάτια και αίματα στο πρόσωπό του. Αντίθετα κάποια εκδορά, που είχε στο αυτί του προκλήθηκε από κάποιο φερμουάρ, όπως υποστήριξε ο Γιαννίκος. Ο δημοσιογράφος είχε καταγγείλει πως οπαδός του Ολυμπιακού τον δάγκωσε στο αυτί.
Τέλος τόνισε πως δεν υπάρχει καμία παράβαση από πλευράς του Ολυμπιακού, καθώς αν όντως υπήρχε θα είχε κάνει καταγγελία στην Αστυνομία, αλλά δεν το έκανε καθώς απλώς ήθελε να δημιουργήσει εντυπώσεις κατά των ερυθρολεύκων.
Την ίδια ώρα, απολογήθηκε και η ΠΑΕ Αρης, την οποία κατηγόρησε η ΠΑΕ Πανθρακικός για επίθεση σε βάρος του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Οι κίτρινοι αμφισβήτησαν πως έγινε κάτι επιλήψιμο, τονίζοντας πως η ομάδα της Κομοτηνής θέλησε να δημιουργήσει πρόβλημα στον Αρη.
Η πλευρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης παράλληλα ζήτησε να μην τιμωρηθεί ο Νταβίντ Αγκάνθο, που συμπλήρωσε 10 κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Πανθρακικό. Η πλευρά του Αρη υποστήριξε πως ο διαιτητής έδειξε σε άλλον παίκτη την κάρτα και από σύγχυση την χρέωσε στον Αγκάνθο στο φύλλο αγώνα.