"Ομηρος του Ολυμπιακού ο Τζιμπούρ"!

Oμηρο των οικονομικών απαιτήσεων του Ολυμπιακού, παρουσιάζει τον Ράφικ Τζιμπούρ δημοσίευμα της αλγερινής ιστοσελίδας “Le Buteur”, που ασφαλώς παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ του Τρομοκράτη! Ο Τζιμπούρ θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό, αλλά οι ερυθρόλευκοι, που υποστηρίζουν πως έχει συμβόλαιο μαζί τους ζητάνε χρήματα για να τον παραχωρήσουν σε άλλη ομάδα συν το γεγονός ότι είναι ενοχλημένοι από την όλη συμπεριφορά του Αλγερινού.

Σε αυτή την υπόθεση, ο ποδοσφαιριστής έχει... συμπαράσταση από την πατρίδα του, καθώς σημερινό (27/8) δημοσίευμα αλγερινής ιστοσελίδας τον παρουσιάζει ως "όμηρο των οικονομικών απαιτήσεων του Ολυμπιακού"!

Συγκεκριμένα η "Le Buteur" αναφέρει
"Μια εβδομάδα πριν το τέλος της θερινής μεταγραφικής περιόδου και ο Ράφικ Τζιμπούρ είναι ακόμη άγνωστο σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται σε αυτή την αγωνιστική περίοδο".

Οι Αλγερινοί παίρνουν ξεκάθαρη θέση υπέρ του παίκτη, γράφοντας πως είναι "όμηρος των οικονομικών απαιτήσεων του Ολυμπιακού" και προσθέτουν: "Μετά από αρκετές ομάδες που εξέφρασαν ενδιαφέρον για αυτόν, οι διαπραγματεύσεις έφτασαν σε προχωρημένο στάδιο με τρεις από αυτές… Μάλαγα, Έλτσε και Τραμπζονσπόρ.

"Ομως υπάρχει κι άλλο ένα πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός επιμένει ότι έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον παίκτη και –για τον λόγο αυτό- κάθε ομάδα που θέλει να έχει τις υπηρεσίες του παίκτη στο μέλλον πρέπει να πληρώσει ένα αντίτιμο. Η Ελτσε δεν μπορεί να πληρώσει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που αξιώνει ο Ολυμπιακός".