Ορένγκα: Οι αναμετρήσεις με την Ελλάδα είναι πάντα δυνατές

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας, Χουάν Ορένγκα, τόνισε ότι οι αναμετρήσεις με την Εθνική μας ομάδα είναι πάντα δυνατές, ενώ επισήμανε ότι η Ελλάδα έχει πιο μεγάλη αγωνία για την νίκη, μετά τις ήττες από Ιταλία και Φινλανδία."Ξέρουμε πως η Ελλάδα έχει πιο μεγάλη αγωνία αφού ηττήθηκε από τη Φινλανδία και περιμένουμε ότι θα είναι παραπάνω δυνατή, από ότι παρουσιάστηκε στο παιχνίδι με τους φινλανδούς.

Χρειάζονται το ματς πάρα πολύ. Οι αναμετρήσεις με την Ελλάδα είναι πάντα δυνατές. Εμείς παίζουμε την καλύτερη άμυνα στο τουρνουά, αλλά νομίζω ότι το θέμα δεν είναι μόνο η άμυνα. Πρέπει να βελτιωθούμε και στην επίθεση.

Γιατί υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στο τουρνουά, όπως η Ελλάδα και η Ιταλία, ενώ έχουμε και τη Φινλανδία, η οποία αποτελεί την έκπληξη της διοργάνωσης.

Αρα δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι και εύκολα παιχνίδια, οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί", είπε αρχικά ο προπονητής της Ισπανίας.

Για το αν ο στόχος είναι το χρυσό, τόνισε: "Στόχος είναι πάντα το χρυσό, αλλά πρέπει να πάμε πρώτα στους οκτώ, μετά στον ημιτελικό και μετά στον τελικό".

Τέλος, για το τι έλεγε με τον Φώτη Κατσικάρη, είπε: "Δεν μου είπε τα μυστικά της Ελλάδα, απλά μιλήσαμε επειδή είμαστε πολύ καλοί φίλοι από την Ισπανία".