"Οριακά θα καλύπταμε τις ανάγκες σε 60000 γήπεδο"

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα μπορούσε οριακά να καλύψει τις ανάγκες σε 60000 γήπεδο στις αναμετρήσεις των πρασίνων με την Μπαρτσελόνα, για τα πλέι οφ της Euroleague, όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής και υπεύθυνος ασφαλείας του συλλόγου, Μιχάλης Γεωργαντής.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γεωργαντή στον Sentra fm 103,3:
"Οριακά θα καλύπταμε τις ανάγκες σε 60.000 γήπεδο. Σαν κι αυτό δεν έχει ξαναγίνει", είπε αρχικά ο Γεωργαντής.

Σχετικά με τα μέτρα που έλαβε η ΚΑΕ: "Είναι δύο δίχτυα με απόσταση ένα μέτρο, 80 πόντους το ένα από το άλλο και τετραγωνάκια 2x2 εκ. Δεν περνάει τίποτα μέσα εκτός κι αν πάει ευθεία. Καλύπτει όλη την εξέδρα.

Για να αποφύγει τα χειρότερα τα κάνει αυτά η ΚΑΕ και να αποδείξει ότι δεν όσα έγιναν στο ματς με την ΤΣΣΚΑ οφείλονται στην αντίδραση του μέλους της αποστολής της ρωσικής ομάδας.

Είχαμε επαφές με τους αρχηγούς των συνδέσμων και προ της ενάρξεως του αγώνα θα υπάρχουν μηνύματα στους πίνακες.

Εχουμε δώσει στον Τύπο και την παράκληση του προέδρου να μην γίνει τίποτα και ο κόσμος να είναι ο 6ος παίκτης με την φωνή".

Για την παρουσία του Μπερτομέου: "Ερχεται ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague και δεν έρχεται για να επιβλέψει τον Παναθηναϊκό, αλλά για να μας βοηθήσει.

Χτες το βράδυ είπε όχι ο κ. Μπερτομέου. Θα είναι το Νο.3 της Euroleague απόψε μαζί μας".

Για το αν θα παίξει ο Γκιστ: "Δεν έκανε προπονήσεις, θα προσπαθήσει. Το ιατρικό τιμ έκανε και κάνει μεγάλες προσπάθειες και οι γιατροί προσπαθούν να κάνουν μαγικά".

Για τον υποβιβασμό της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναικού: "Με πονάει. Εγώ νομίζω ότι η κακή οικονομική πρόβλεψη που έγινε τα τελευταία χρόνια έφταιξε.

Μπήκαν σε όλες τις ομάδες πολλά λεφτά, έφυγαν αυτοί που τα έβαζαν και ο Παναθηναϊκός ζημιώθηκε περισσότερο απ' όλες τις ομάδες.

Κι έτσι έμεινε ο Παναθηναϊκός χωρίς πόρους και τον συντηρούσαν κάποια μικροέσοδα των διαφημίσεων.

Αν κάποιος έχει στο μυαλό του να αναλάβει και να βοηθήσει το τμήμα, θα πρέπει να είναι οικονομικά νοικοκύρης και να κάνει πρόβλεψη αν μπορεί να ανέβει την επόμενη χρονιά μόνο στην κατηγορία".