ΟΣΦΠ: In οι Πρίντεζης, Πάουελ, out ο Αντιτς

Οι Γιώργος Πρίντεζης και Τζος Πάουελ πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Τετάρτη (27/3), με τον Πέρο Αντιτς να μένει εκτός.Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού επέστρεψαν οι Γιώργος Πρίντεζης και Τζος Πάουελ, αφού ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα.
Ο Πρίντεζης είχχε πρόβλημα στην μέση και δεν είχε αγωνιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σιένα, αλλά και στον αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ στην Α1 δεν έπαιξε κόντρα σε Κολοσσό μέσα και Αρη στο Αλεξάνδρειο.
Από την πλευρά του, ο Τζος Πάουελ είχε πάθει εξάρθρωση ώμου στο ματς με τη Μακάμπι και την Τετάρτη (27/3) επέστρεψε στις προπονήσεις.
Αντίθετα, ο Πέρο Αντιτς, που υποφέρει από αιμάτωμα στον αριστερό τετρακέφαλο, δεν προπονήθηκε, ωστόσο στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων θα τον περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή.
Ο Ολυμπιακός αναμένεται την Πέμπτη (28/3) να κάνει προπόνηση στο ΣΕΦ και στη συνέχεια να αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη (19:10 από το "Ελ. Βενιζέλος"), όπου θα αντιμετωπίσει την Φενερμπαχτσέ Ούλκερ, για την 13η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague.