Ουζουνίδης: Δίκαια δεύτερος ο ΠΑΟΚ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης με δηλώσεις του τόνισε πως ο ΠΑΟΚ κατέκτησε δίκαια τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα με βάση τη συνολική εικόνα, ενώ ελπίζει ο Πλατανιάς να μπει σφήνα για κάτι καλό στο νέο πρωτάθλημα.Αναλυτικά τα λόγια του στο Arena 89.4:

Για τη νέα του προπονητική του στέγη στον Πλατανιά: «Σαν τοποθεσία, σίγουρα μας ζηλεύουν πολλοί (γέλια). Σε λίγο, θα μας ζηλεύουν και σαν ομάδα πιστεύω. Η δική μας ομάδα δεν έχει οικονομικά προβλήματα και συνήθως βλέπουμε μια ομάδα, πέρα από τις παραδοσιακές δυνάμεις, να μπαίνει “σφήνα” και ελπίζουμε να είμαστε εμείς αυτή ή μία από αυτές».

Για το ρόστερ της κρητικής ομάδας: «Κοιτάξτε. Υπήρχε ένα θέμα με την ομάδα πέρυσι που είχαν μονοετές συμβόλαιο και δε ξέρω ποιοι μπορεί να παραμείνουν και την επόμενη σεζόν. Από ‘κει και πέρα, θέλουμε να κρατήσουμε και αρκετούς Έλληνες παίκτες».

Για το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν, τα play off  και την κατάκτηση της 2ης θέσης από τον ΠΑΟΚ: «Γενικώς, το πρωτάθλημα ήταν πολύ ενδιαφέρον, πέρα από τη θέση του πρωταθλητή, που ο Ολυμπιακός ήταν μόνος. Από ‘κει και πέρα, και τα play off ήταν τα πιο ενδιαφέρον από τη θέσπισή τους και θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ δικαίως κατέκτησε τη 2η θέση, βάσει και της εικόνας του στο πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος ήταν ο καλύτερος στα play off, αλλά εφόσον και ο Αστέρας δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση, ο ΠΑΟΚ δίκαια βγήκε δεύτερος με βάση τη συνολική εικόνα του πρωταθλήματος».

Για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν: «Πιστεύω θα είναι ανταγωνιστικό από την 3η-4η θέση μέχρι και το τέλος. Νομίζω πως θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό από το φετινό και θα παίξουν ακόμα πιο πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν: «Εξαρτάται από τις κινήσεις που θα γίνουν. Και όχι μόνο από τον προπονητή που θα πάρει, αλλά και από το μπάτζετ που θα διαθέσει ο κ. Σαββίδης για παίκτες. Θα φανεί. Πάντως, ο Ολυμπιακός δεν έχει να χτίσει ομάδα, έχει κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια και δεν φαίνεται να μπορεί να τον χτυπήσει ακόμη ο ΠΑΟΚ. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικός».