Ουζουνίδης: Είμαστε τσαντισμένοι, αλλά όχι απογοητευμένοι

Ο Πλατανιάς έχει μείνει μόνο με τις... εντυπώσεις στην έναρξη του πρωταθλήματος, έχοντας πέντε ισοπαλίες σε έξι ματς! Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως κι ενώ η ομάδα του κάνει καλές εμφανίσεις, δεν παίρνει στο γήπεδο ό,τι της αξίζει..."Θεωρώ ότι ενώ βελτιωνόμαστε οργανωτικά και σε ομαδικό επίπεδο, πρέπει να ανέβουμε και ατομικά, ώστε να φανεί η διαφορά και η βελτίωση. Μας λείπει το αποτέλεσμα αλλά δεν έχουμε την ουσία. Μας τσαντίζει πολύ το γεγονός αυτό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας απογοητεύει", είπε αρχικά ο τεχνικός του Πλατανιά και συνέχισε...

"Το γεγονός αυτό μας έχει δημιουργήσει πίεση, περισσότερη από αυτή που έπρεπε να έχουμε. Ήμασταν καλύτεροι από τους περισσότερους αντιπάλους που έχουμε παίξει, αλλά δυστυχώς, δεν φτάσαμε στα θετικά αποτελέσματα που θέλαμε".

Οσο για το ντέρμπι με τον Εργοτέλη, είπε: "Δύσκολο ματς αυτό με τον Εργοτέλη. Θα παίξουμε με μία πειθαρχημένη ομάδα, σφιχτή στην άμυνα που με τον τρόπο παιχνιδιού που παίζει παίρνει θετικά αποτελέσματα. Εμείς είμαστε διαφορετική ομάδα από τον Εργοτέλη. Θέλουμε κατοχή μπάλας, δημιουργούμε φάσεις αλλά δυστυχώς, προς το παρόν, δεν έχουμε την ουσία και τα αποτελέσματα".