Ουζουνίδης: Εχουμε ανάγκη τους τρεις βαθμούς με τον Παναθηναϊκό

Στο κρίσιμο και δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στα Περβόλια, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Μαρίνος Ουζουνίδης πριν την απογευματινή προπόνηση του Πλατανιά στο Μάλεμε.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης:

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Εύκολο παιχνίδι στη Σούπερ Λιγκ δεν υπάρχει, πόσο δε μάλλον όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό που δεν ξεκίνησε ούτε αυτός καλά και θα θέλει να διεκδικήσει τη νίκη. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Προετοιμαζόμαστε καλά. Θεωρώ πως τα παιδιά είναι έτοιμα ν’ ανταπεξέρθουν στο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό κι από εκεί και πέρα ελπίζω να πάνε όλα καλά και να κερδίσουμε γιατί το έχουμε μεγάλη ανάγκη».
Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και για το ντεμπούτο των νέων αποκτημάτων του "τριφυλλιού": «Τα φιλικά είναι διαφορετικά παιχνίδια. Το ότι δεν έκανε καλό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός με την Παναχαϊκή δε λέει πολλά για μας. Αντίθετα, ξέρουμε ότι αυτό θα τους συγκεντρώσει ακόμα περισσότερο. Θα είναι πιο αποφασιστικοί. Αυτό που μετράει, είναι να παρουσιάσουμε εμείς τον καλύτερό μας εαυτό. Τώρα, εάν αυτό θα φτάσει για να κερδίσουμε το παιχνίδι θα έχει καλώς. Πιστεύω ότι σε αυτό το παιχνίδι θα έχουμε και τη βοήθεια του κόσμου περισσότερο απ’ ό,τι στα προηγούμενα. Το όνομα του αντιπάλου θα φέρει σίγουρα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Ελπίζω να ‘χει και καλύτερο παλμό για να βοηθήσει ακόμα περισσότερο τους ποδοσφαιριστές και ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι αυτοί θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν».
Για το αήττητο του Πλατανιά: «Δεν έχουμε χάσει αλλά δεν έχουμε κερδίσει κιόλας... Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ανάγκη τους τρεις βαθμούς. Οι τρεις βαθμοί είναι που σου κάνουν τη διαφορά. Καλές είναι οι ισοπαλίες, αναλόγως των περιστάσεων που μπορεί να έρθουν, αλλά στα δύο πρώτα παιχνίδια δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Με τον δε ΟΦΗ δεν ήταν άσχημος ο βαθμός, με βάση το πώς εξελίχθηκε ο αγώνας. Αν θέλουμε να κοιτάμε διαφορετικά τη συνέχεια θα είναι καλό για μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτός είναι ο στόχος μας, η επιδίωξή μας και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο».
Για το αν έχει κατασταλάξει στο βασικό κορμό της ομάδας του: «Η ομάδα θα είναι σίγουρα πιο έτοιμη. Από εκεί και πέρα όμως πάλι υπάρχουν τα μικροπροβλήματα. Πάλι έχουμε κάποιους παίκτες που λείπουν και δεν τους είχαμε μαζί μας όπως θα θέλαμε. Όμως, όσο περνάνε τα παιχνίδια, δε μπορούμε να μένουμε ούτε στο ότι είμαστε καινούργια ομάδα ούτε στο ότι έχουμε προβλήματα. Θα πρέπει να επιδιώκουμε να κερδίζουμε με όσους ποδοσφαιριστές έχουμε. Η ομάδα, το έχω επαναλάβει, έχει καλούς παίκτες. Όπως όλες οι ομάδες χρειάζονται μεγαλύτερη συνοχή, όχι μόνο η δική μας απλά κάποιοι παίκτες θέλουν περισσότερο χρόνο και κάποιοι λιγότερο, πλέον δεν μπορεί να στέκει σαν δικαιολογία για μας. Τα παιδιά δούλεψαν καλά όλο αυτό το διάστημα και ετοιμάζονται για να έχουμε μία καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα».
Για τους Μπεριάν και Κατάι: «Για την αποστολή θα δούμε. Δεν είναι σίγουρα έτοιμοι να ξεκινήσουν ένα παιχνίδι. Είναι πίσω σε φυσική κατάσταση και βρίσκονται λίγο χρόνο στην ομάδα. Όμως είναι καλοί ποδοσφαιριστές και στη διάρκεια του πρωταθλήματος θα τους χρειαστούμε και θα μας βοηθήσουν σίγουρα».
Για τα πλάνα εν όψει Παναθηναϊκού: «Έχω κατασταλάξει, σχεδόν, στους έντεκα. 1-2 θέσεις είναι αυτές που λίγο με προβληματίζουν. Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα και θα δούμε αν θα καταφέρουν να τα ξεπεράσουν κάποια παιδιά. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι αξίας και ποιότητας οπότε όποιος κι αν αγωνιστεί είτε από την αρχή είτε στη διάρκεια του αγώνα ως αλλαγή, θέλω να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι».