Ουζουνίδης: Καλή εμφάνιση και νίκη κόντρα στην Βέροια

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και τον αγώνα με τη Βέροια. Ο Εβρίτης τεχνικός μίλησε για νίκη του Πλατανιά επί της Βασίλισσας του Βορρά, λέγοντας πως η ομάδα του έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Αρχικά είπε πως: «Περιμένω μία καλή απόδοση από την ομάδα και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχει μια πρεμιέρα. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να μην παρουσιαστείς όσο καλύτερος γίνεται παρότι κάνεις τόσο καιρό προετοιμασία αλλά νομίζω ότι τα παιδιά -ξέροντας ότι είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην έδρα και στον κόσμο μας- θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Περιμένουμε να έχουμε καλή απόδοση και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Για τους Πόποβιτς και Σιώπη: «Τα παιδιά είναι έτοιμα από πλευράς φυσικής κατάστασης. Σίγουρα θέλουν περισσότερο χρόνο για να "βρεθούν" με τους συμπαίκτες τους. Γενικά, αυτό είναι ένα πρόβλημα που παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή -το θέμα της συνοχής- αλλά είναι φυσιολογικό. Έχω πει ότι εμπιστεύομαι αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω στις δυνατότητές τους και περιμένω να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα».
Για τον αφρικανό επιθετικό που δοκιμάζεται: «Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα τον αποκτήσουμε, θα δούμε. Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα. Είναι πολύ νωρίς».