Ουζουνίδης: Σε αυτά τα παιχνίδια μετράει η ψυχή

Λίγες μέρες πριν από τον αγώνα με τον Πανθρακικό ο τεχνικός της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου αγώνα και πως έχει τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι. Αναλυτικά όσα είπε ο Ουζουνίδης στη Nova:

Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό:
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα τοπικό ντέρμπι και όλοι ξέρουμε ότι σε τέτοια παιχνίδια επικρατεί η δύναμη και το πάθος. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλο. Εμείς θα πρέπει να ετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Στο τελευταίο παιχνίδι είχαμε καλή απόδοση αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμούς και στα τελευταία παιχνίδια μετράνε οι βαθμοί».
Για τον κόσμο:
«Ο κόσμος πάντα ζητάει νίκες. Ο κόσμος θέλει τη νίκη και είναι αι θέμα εγωισμού αλλά είναι ένας αγώνας που δεν ξέρουμε ποιες λεπτομέρειες θα το κρίνουν αλλά τα κυριότερα χαρακτηριστικά αυτών των παιχνιδιών είναι η δύναμη και το πάθος που βγάζουν οι παίκτες».
Για τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων:
«Εκτός από το γόητρο έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία το παιχνίδι. Όπως ο αντίπαλός μας έτσι και εμείς θα έπρεπε να έχουμε πάρει περισσότερους βαθμούς σύμφωνα με την απόδοσή μας. Είναι δύο καλές ομάδες αλλά τα περιθώρια είναι τέτοια που το καλό ποδόσφαιρό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα αφού σημασία έχουν οι βαθμοί».
Για τα τελευταία αποτελέσματα των δύο ομάδων:
«Το τελευταίο αποτέλεσμα της ομάδας μου στην έδρα μας ήταν εντελώς πλασματικό. Η ομάδα είχε πολύ καλή απόδοση και αν εξαιρέσουμε ένα διάστημα 20-25 λεπτών έκανε ένα απ' τα καλύτερα παιχνίδια στην έδρα αλλά χάσαμε. Αυτό εν λέει τίποτα. Μπορεί εκτός έδρας να πηγαίνουμε καλύτερα αλλά κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα».
Για τις απουσίες που θα έχει στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό:
«Πάντα υπάρχουν απουσίες αλλά δεν στέκομαι εκεί. Κοιτάς πάντα αυτούς που έχεις και όχι αυτούς που σου λείπουν. Σίγουρα θα λείψει ο Ντάνι και ο Πρίττας που είναι τραυματίας αλλά θα περιμένουμε μέχρι το τέλος να δούμε ποιους θα έχουμε στη διάθεσή μας».