ΟΦΗ: Διαφορά με Σαρ, στον αέρα ο Σενεγαλέζος


Ο Μοχάμεντ Σαρ είναι ένας από τους 6 παίκτες που λήγει το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ, ωστόσο επιθυμία της διοίκησης και του Παύλου Δερμιτζάκη είναι να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν στην Κρήτη. Το πρόβλημα, όμως είναι ότι ο Σενεγαλέζος στόπερ ζητάει αύξηση, την ώρα που στην ηρακλειώτικη ΠΑΕ κοιτάνε να κάνουν... ψαλίδι απ' όπου κι αν μπορούν...
Στην συνάντηση που υπήρξε ανάμεσα στον Σαρ και τους ανθρώπους του ΟΦΗ, του έγινε πρόταση ανανέωσης για τη νέα χρονιά με τα ίδια χρήματα της περιόδου 2012-2013, δηλαδή 90.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος ζήτησε συμβόλαιο που θα φτάνει τις 120-130 χιλ. ευρώ! Αν αναλογιστούμε και το ποσοστό του 45% που αφορά την εφορία, το συμβόλαιο του Σαρ θα έφτανε τις 200.000 ευρώ!

Από την πλευρά του ΟΦΗ, διεμήνυσαν στον Μοχάμεντ Σαρ ότι δεν είναι διατεθειμένοι να χαράξουν διαφορετική οικονομική πολιτική προκειμένου να μπορούν να είναι και συνεπείς απέναντι στους ποδοσφαιριστές. Ο Αφρικανός δεν έδειξε και ιδιαίτερη… ευαισθησία απέναντι σε όσα άκουσε από τους ανθρώπους του ΟΦΗ με αποτέλεσμα να αρνηθεί την πρόταση που του έγινε.

Προς το παρόν, το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές δείχνει να είναι αγεφύρωτο αν και τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο. Πάντως, την ίδια ώρα με ποσταρίσματα στο Facebook οι φίλαθλοι του ΟΦΗ καλούν τον Σάρ να μείνει στον ΟΦΗ και την επόμενη σεζόν.