ΟΦΗ: Επίσκεψη Πουλινάκη στην προπόνηση και "ντόπες" για νίκη

Στον ΟΦΗ το παιχνίδι της Κυριακής στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό έχει χαρακτηριστεί ως ευκαιρία για μια νέα αρχή. Αυτό είπε και στους παίκτες, ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης, στην επίσκεψη που έκανε στα αποδυτήρια της ομάδας, πριν από την έναρξη της προπόνησης της Παρασκευής.Ο Πουλινάκης εξέφρασε για μια ακόμα φορά την πίστη του στην ομάδα και τόνισε ότι μια νίκη στην Κομοτηνή ο ΟΦΗ θα μπει σε ένα άλλο δρόμο στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Επίσης επανέλαβε ότι η ομάδα παραμένει αμείλικτη σε θέματα πειθαρχίας. Μάλιστα ο Νιμανί που είχε υποπέσει πρόσφατα σε πειθαρχικό παράπτωμα ζήτησε συγνώμη από όλους.
 
Παράλληλα όπως έγινε γνωστό απο την ΠΑΕ ΟΦΗ, ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας είχε τηλεφωνική επαφή με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, προκειμένου για να βοηθήσει η Περιφέρεια σε εργασίες που θα πρέπει να γίνουν στο γήπεδο.

Ο Περιφεριαρχης δεσμεύτηκε ότι θα δει το θέμα και εντός 15 ημερών θα έχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Η επικοινωνία έγινε στο περιθώριο των ανακοινώσεων για τις χρηματοδοτήσεις σε αθλητικά έργα που έγιναν απο την Περιφέρεια Αττικής, ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ, για το γήπεδο της Λεωφόρου (Παναθηναικός) και άλλα γήπεδα της Αττικής.