ΟΦΗ: Επαγγελματίας ο Φαζός

Στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ ανήκει από σήμερα (23/9) ο 18χρονος Μανόλης Φαζός, που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Κρητικούς. Aναλυτικά η ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ:

«Παίκτης του ΟΦΗ για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι ο Μανόλης Φαζός καθώς υπέγραψε σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Φαζός που είναι 18 ετών (12-8-1995) ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του ΠΑΝΟΜ και πριν 5 χρόνια ήρθε στις ακαδημίες του ΟΦΗ".

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νεαρός παίκτης τόνισε:
"Ευχαριστώ θερμά τον προπονητή και τον πρόεδρο του ΟΦΗ που με εμπιστεύτηκαν και έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα και να είναι σίγουροι ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να τους δικαιώσω. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές της ακαδημίας που έχω συνεργαστεί.

Πλέον ανοίγει μια νέα σελίδα στην καριέρα μου και με ασταμάτητη δουλειά θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της ιστορίας της ομάδας. Ανήκω σε μια μεγάλη ομάδα με φανταστικό κόσμο και αυτό με γεμίζει ικανοποίηση αλλά και ευθύνες», ήταν τα πρώτα λόγια του Φαζού λίγο μετά τις υπογραφές στο πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο".