ΟΦΗ: Την Πέμπτη δοκιμάζει ο Γκαλέτι

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο στο Γεντί Κουλέ. Την Πέμπτη θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς ο Λουτσιάνο Γκαλέτι που κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την αναμέτρηση με τους κυανέρυθρους.Μετά το ρεπό της Τρίτης (13/08) οι ασπρόμαυροι επέστρεψαν στις προπονήσεις έχοντας αποκλειστικά στραμμένη την προσοχή τους στην πρώτη μάχη της σεζόν κόντρα στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.
Νοκ - άουτ για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής έχουν τεθεί οι τραυματίες Γρηγόρης Κυζιρίδης (συνεχίζει τη θεραπεία του) και Ανδρέας Λαμπρόπουλος (θλάση στη γάμπα). Στον αντίποδα ελπίδες ν’ αγωνιστεί έχει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. 
Ο Αργεντινός άσος αντιμετωπίζει ένα σφίξιμο στο δικέφαλο από το φιλικό της Περασμένης Τετάρτης (07/08) με τον Ρούβα, την Τετάρτη (14/08) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα -μαζί με τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο- και την Πέμπτη (15/08) -πιθανότατα- θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.
Αν τα καταφέρει τότε αυτομάτως θα τεθεί στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη. Στην προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Γρηγόρης Κυζυρίδης.