"Οχι" από CAS σε Ολυμπιακό

Αρνητική ήταν τελικά η απάντηση στον Ολυμπιακό για επανάληψη του αγώνα με την Σιένα από το CAS, που επικύρωσε την απόφαση της Euroleague
Στο κενό έπεσε η προσπάθεια του Ολυμπιακού μέσω έφεσης για την επανάληψη του αγώνα με την Σιένα για την 4η αγωνιστική της Euroleague.
Το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης αποφάσισε να επικυρώσει την αρχική απόφαση της διοργανώτριας αρχής, απαντώντας αρνητικά στον Ολυμπιακό για επανάληψη του αγώνα με τη Σιένα.
Ως εκ τούτου η ιταλική ομάδα... πανηγυρίζει οριστικά τη νίκη της στο "Ειρήνης και Φιλίας" και η βαθμολογία του ομίλου παραμένει αμετάβλητη.
Η απόφαση του CAS: "Το CAS απορρίπτει την έφερε που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για τις αρχικές αποφάσεις του αγώνα της 4ης αγωνιστικής για το TOP 16 της Ευρωλίγκας, στον οποίο γνώρισε την ήττα στην έδρα του από τη Σιένα.
Η απόρριψη αυτή αφήνει το τελικό σκορ όπως έχει 72-74 στο παιχνίδι που διεξήχθη στις 18 Ιανουαρίου στον Πειραιά και το οποίο νίκησε η Σιένα με ένα σουτ του Μπόμπι Μπράουν στη λήξη.
Ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε για το αποτέλεσμα για ένα πρόβλημα που υπήρξε στο χρονόμετρο κατά τη διάρκεια των τελευταίων φάσεων του αγώνα".