Ούμπιντες: Ο σοβαρός ΠΑΟΚ περνάει

Ο Χαβιέρ Ούμπιντες αγωνιστηκε απέναντι στην Άλκμααρ με την φανέλα του Ατρόμητου και μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε πως ο σοβαρός ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ούμπιντες στον Sentra Fm:

Για τα παιχνίδια με την Άλκμααρ και την κλήρωση του ΠΑΟΚ:
«Είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες και την ομάδα μου, αλλά και την συνολική προσπάθειά μας. Μάθαμε ότι στον όμιλο του ΠΑΟΚ έχει πέσει η Άλκμααρ. Πιστεύουμε πως με το ρόστερ που έχει φτιάξει ο ΠΑΟΚ δεν θα δυσκολευτεί απέναντι στην ολανδική ομάδα, εφόσον είναι σοβαρός.
Σίγουρα τα παιχνίδια θα έχουν μια διαφορετική αντιμετώπιση. Οι ομάδες που βρέθηκαν όμως στους ομίλους είναι οι πιο δυνατές σε ολόκληρη την ευρώπη. Εύχομαι καλή επιτυχία και σε Ολυμπιακό, αλλά και στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο.Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ ευνοϊκή κλήρωση. Αν είναι σοβαρός είναι φαβορί για την πρώτη θέση. Και η Άλκμααρ, αλλά και οι υπόλοιπες πιο νέες ομάδες δεν μπορούν να τον φοβίσουν αν είναι συγκεντρωμένος»
Για τη συνέχεια και το πρόγραμμα του Ατρομήτου:
«Η ομάδα μου θα πρέπει να προσέξει την κόπωση από το ευρωπαϊκό ταξίδι. Στις προπονήσεις είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Δεν έχουμε ξεκινήσει όπως θέλουμε το πρωτάθλημα στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Το παιχνίδι αυτό είναι ξεχωριστό για μένα, διότι παίζω ενάντια στην πρώην ομάδα μου. Ευχαριστώ πολύ τον Άρη για όσα μου προσέφερε και στέλνω την αγάπη μου σε όλους τους φιλάθλους. Όμως είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αγωνίζομαι αλλού»
Για το πέρασμά του από τον Άρη:
«Έχω πολλές όμορφες αναμνήσεις από το πέρασμά μου από τον Άρη. Ήταν μεγάλη μου τιμή να παίξω με τα χρώματα του Άρη, όπως επίσης και το να παίζω σε ένα τέτοιο ξεχωριστό γήπεδο. Υπήρξαν συζητήσεις με τον κ. Ηλιάδη, προκειμένου να επιστρέψω στον Άρη, όμως οι άνθρωποι του Ατρομήτου με πλησίασαν με μια πολύ σοβαρή πρόταση και με την οικογένειά μου αποφασίσαμε να μετακομίσουμε στην Αθήνα. Ο κ. Ηλιάδης μου ξεκαθάρισε πως η πόρτα του Άρη θα είναι πάντα ανοικτή για μένα, οπότε δεν αποκλείω το ενδεχόμενο συνεργασίας στο μέλλον»