Ο καιρός σήμερα - Κυριακή 1/9

Ποδαρικό με βόρειους ανέμους μέχρι 7 μποφόρ στο Αιγαίο θα κάνει ο Σεπτέμβριος. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μεγίστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες όποτε υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 ως 29 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες όποτε θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στην κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αναμένονται στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες όποτε υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες όποτε θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κρήτη, Κυκλάδες
Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και αστα ανατολικά τμήματα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου