Ο καιρός την Παρασκευή (25/10)

Γενικά αίθριος. Μικρή εξασθένηση των βόρειων ανέμων. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Αττική
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Τοπικα περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3, στα ανατολικά 4 τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Κατά τόπους στα ηπειρωτικά η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη κυρίως στην Ήπειρο.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Κρήτη, Κυκλάδες
Λιγες νεφώσεις τοπικά στη βόρεια Κρήτη αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη τοπικά 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.