Ο καιρός το Σάββατο (30/11)

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι με ισχυρές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα στο Ιόνιο τις απογευματινές ώρες. Από το μεσημέρι θα χιονίσει σε όλα τα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χωράς και της Πελοποννήσου και πιθανόν σε περιοχές της ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας με υψόμετρο πάνω από 700 μετράΑττική
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Aραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν αρχικά στα δυτικά και αργότερα και στα υπόλοιπα και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Από το μεσημέρι θα χιονίσει στη δυτική Μακεδονία στα ορεινά και πιθανώς και σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 700 μετρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Nεφώσεις με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο, οπού τα φαινόμενα πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες θα είναι έντονα. από το μεσημέρι θα χιονίσει στα ορεινά και πιθανώς και σε περιοχές της ηπείρου με υψόμετρο πάνω από 700 μετρά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και βαθμιαία στο Ιόνιο 8 με 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και χιονιά στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα νοτιά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 ως 17 βαθμούς Κελσίου.
Κρήτη, Κυκλάδες
Aραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Aραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νοτιά 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 19 βαθμούς Κελσίου.