Ο Μαρινάκης δεν είναι Κόκκαλης

Από μία άποψη είναι μαγκιά, λιμανίστικη μαγκιά να βγαίνει φόρα παρτίδα ο Μαρινάκης και να τα βάζει με τον κόσμο. Του Ολυμπιακού τον κόσμο. Ποιον αποδοκιμάζετε, ρε; Εμένα, τον Μαρινάκη που παίρνω πρωτάθλημα; Εμένα, που όσο είμαι πρόεδρος στον Ολυμπιακό δεν θα επιτρέψω να χαθεί ούτε ένα πρωτάθλημα; Εμένα τολμήσατε να μου βγείτε από αριστερά, δημοσίως, στο γήπεδο, και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εμένα που πληρώνω;Αποδυτηριάκια, είσαι με τον Μαρινάκη; Εγώ, όχι. Ο Μαρινάκης είναι με τον κόσμο. Ο κάθε πρόεδρος ΠΑΕ είναι με τον κόσμο. Ο αποδυτηριάκιας από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε είναι στην ανοικτή κόντρα με τον κόσμο.
Ποιος πρόεδρος ομάδος, κόμματος, θρησκείας έχει τα καρύδια να μιλήσει για το σωστό και το λάθος; Για το χρήσιμο και το άχρηστο. Για το απαραίτητο και το περιττό. Όλοι, πουλημένοι είναι στον κόσμο όλοι, μιλάνε και λένε ότι είμαστε υπηρέτες του λαού.
Επανέρχομαι στον Μαρινάκη. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, να μη ξεχνιόμαστε, είχε αποδοκιμάσει τον Σωκράτη Κόκκαλη στη γιορτή για τα δέκα πρωταθλήματα της προεδρίας του. Κι όμως, ο Κόκκαλης δεν είπε λέξη. Ο Μαρινάκης είναι άλλη πάστα. Σημειώστε το. Και είναι ευερέθιστος ο Μαρινάκης. Σημειώστε το. Θα έχουμε σώου στο λιμάνι έτσι και οι γάβροι τα ξαναχώσουν στον Βαγγέλη.