Ο Νίνης στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ

Στο στόχαστρο του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ έχει μπει ο Σωτήρης Νίνης με τον ιδιοκτήτη του Δικεφάλου να στοχεύει στην ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου με διεθνείς
Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ έχει ανεβάσει κατακόρυφα τον πήχη και ο Δικέφαλος προσπαθήσει να δυναμώσει ώστε την επόμενη σεζόν να διεκδικήσει στα ίσια το πρωτάθλημα.
Ο ομογενής επιχειρηματίας είναι αποφασισμένος να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα το καλοκαίρι, αλλά παράλληλα θέλει η ενίσχυση αυτή να συνοδευτεί με τον ερχομό ελλήνων διεθνών στην Τούμπα.
Σύμφωνα με την SportDay ο Σαββίδης επιθυμεί να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον Σωτήρη Νίνη, που το προηγούμενο καλοκαίρι μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Πάρμα.
Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου είναι πρόθυμος να βάλει το χέρι στην τσέπη για να γίνει η μεταγραφή.
Ο Στέφανος Αθανασιάδης μάλιστα έχει ήδη αναλάβει να.. ψήσει τον συμπαίκτη του στην Εθνική, ασκώντας του πρέσινγκ το τελευταίο διάστημα μέσω του Twitter.