"Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κάνει επιλεκτικές διώξεις"


Για επιλεκτικές διώξεις και έλλειψη ισονομίας έκανε λόγο ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Κάρμης στην απολογία για τη δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά του Γιάννη Αλαφούζου, αναφορικά με τα... τιτιβίσματα του προέδρου του Τριφυλλιού για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ, τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, την ΚΕΔ και την... παράγκα, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.Ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Γιάννης Κάρμης έδωσε το παρών την Πέμπτη στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ όπου απολογήθηκε για τα τα όσα έγραψε ο Γιάννης Αλαφούζος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, σχολιάζοντας τον υποβιβασμό της ΑΕΚ, αλλά και θέματα που αφορούσαν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο νομικός εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, αλλά και τι απάντησε ο πρόεδρος του δικαστηρίου:

Κάρμης: "Ο κ. Αλαφούζος τα είπε σε προσωπικό του λογαριασμό που απευθύνεται σε φίλους του. Δεν έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό".

Πρόεδρος δικαστηρίου: "Τον λογαριασμό αυτό τον βλέπουν όλοι".

Κάρμης: "Δεν είναι δήλωση στα ΜΜΕ. Είναι προσωπικές απόψεις. Δεν έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει η ΠΑΕ αντικειμενική ευθύνη. Αυτά που είπε δεν είναι δυσφημιστικά. Αυτά μας μάραναν; Ο κόσμος δεν θα πάει στο γήπεδο για το τιτίβισμα του Αλαφούζου και όχι επειδή ο Μπαλώκας παγίδευσε το πούλμαν και δέχτηκε μπουκάλια και επίθεση; Και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας παρότι του κάναμε καταγγελία δεν άσκησε δίωξη. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κάνει επιλεκτικές διώξεις. Οταν ο Μαρινάκης είπε σκουπίδι τον Αλαφούζο δεν έκανε δίωξη. Υπάρχει και η αρχή της αναλογικότητας".

Πρόεδρος δικαστηρίου: "Να πάτε μέσα να του το πείτε".

Κάρμης: "Δεν είναι κακό να πιστεύει ο κύριος Αλαφούζος ότι αδικείται.. Και η Μπαρτσελόνα εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία του αγώνα με τη Μπάγερν. Τι θα κάνουμε, θα κυνηγάμε όλη την Ευρώπη;"

Για το θέμα της ΑΕΚ ο Γιάννης Κάρμης είπε: "Εξέφρασε τη συμπάθεια του για την ΑΕΚ που περνάει μια δύσκολη κατάσταση".