Πάει για αρθροσκόπηση ο Λο, ψάχνει παίκτη ο Ολυμπιακός

Ασχημα τα μαντάτα στον Ολυμπιακό με τον Έισι Λο, ο οποίος μπαίνει χειρουργείο για αρθροσκόπηση, θα μείνει εκτός για 1,5 μήνα και οι ερυθρόλευκοι πλέον ψάχνουν παίκτη.Ο Αμερικανός έκανε την Τρίτη εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν ευρήματα στο μηνίσκο, κάτι που σημαίνει πως ο Έισι Λο θα χρειαστεί να κάνει αρθροσκόπηση, εφόσον επιλεγεί αυτή η λύση, αντί της θεραπευτικής αγωγής. Μίνιμουμ 1,5 μήνα εκτός δράσης δηλαδή...

Τι γίνεται τώρα; Στο Λιμάνι πρέπει να κινηθούν άμεσα για παίκτη με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα, καθώς εάν αποφασιστεί να αντικατασταθεί, ο νέος ξένος παίκτης θα πρέπει να έχει βρεθεί και να έχει δηλωθεί μέχρι το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς.

Εάν τα καταφέρει ο νέος παίκτης θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί από την αρχή του γύρου του Top-16 στην Ευρωλίγκα. Εάν στον Ολυμπιακό δεν προλάβουν το χρονικό περιθώριο, τότε ο νέος παίκτης θα έχει δικαίωμα να ενισχύσει την ομάδα στο β' γύρο του Top-16. Στην περίπτωση που η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού καταλήξει σε ξένο παίκτη που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτός θα έχει δικαίωμα να παίξει μόνο στους αγώνες της Ευρωλίγκα.