"Πάει στον ΠΑΟΚ ο Λούκας"

Στο προσκήνιο για λογαριασμό του ΠΑΟΚ επαναφέρει τον Λούκας Πέρεθ ο ουκρανικός Τύπος
Ισπανικά δημοσιεύματα την Τρίτη (2/7) υποστήριζαν πως ο Λούκας Πέρεθ είναι πολύ κοντά στον επαναπατρισμό του για λογαριασμό της νεοφώτιστης στην Primera Division, Ελτσε.
Στην Ουκρανία ωστόσο παρουσιάζουν διαφορετικά το μέλλον του ισπανού μεσοεπιθετικού, αφού δημοσίευμα της "champion.com.ua" ισχυρίζεται πως ο 24χρονος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.
Ο Δικέφαλος είχε ενδιαφερθεί για τον Λούκας τόσο το  προηγούμενο καλοκαίρι, όσο και τον Ιανουάριο, αλλά τότε ο παίκτης της Καρπάτι  Λβιβ είχε καταλήξει στη Ντιναμό  Κιέβου με τη μορφή δανεισμού.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αναζωπυρώθηκε και η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει έρθει σε συμφωνία με την ουκρανική ομάδα.
Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τον Λούκας με το ποσό των 750.000 ευρώ, ενώ η Καρπάτι θα διατηρήσει το 25% των δικαιωμάτων του για πιθανή μεταπώληση.
Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από την πλευρά του ΠΑΟΚ, αλλά αναμένεται σύντομα να ξεκαθαρίσει το ζήτημα του ισπανού μεσοεπιθετικού και το κατά πόσο ενδιαφέρεται εκ νέου ο Δικέφαλος.