Πάει UEFA και FIFA η ΕΠΟ λόγω ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια επιδιώκοντας την ακύρωση της απόφασης για τιμωρίας σε περίπτωση δυσφημιστικών κρίσεων και η ΕΠΟ είναι αποφασισμένη να ενημερώσει UEFA και FIFA για τις εξελίξεις
Το πρώτο από τα πολλά επεισόδια, που αναμένεται στο συγκεκριμένο... σίριαλ, ήταν η κίνηση των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, που δημιούργησαν κοινό μέτωπο κατά της Super League.
Οι δύο ομάδες, που ψήφισα αρνητικά για την διάταξη με τις δυσφημιστικές κρίσεις, θεωρούν πως η συγκεκριμένη διάταξη είναι αντίθεση με το καταστατικό της διοργανώτριας αρχής και επιδιώκουν να την ακυρώσουν.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal" οι άνθρωποι της ΕΠΟ θεωρούν ότι πρόκειται για παραβίαση του αυτοδιοίκητου η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια και γι' αυτό θα υπάρξει σχετική ενημέρωση προς UEFA και FIFA.
 
Παράλληλα τονίζουν πως αν οι δύο ομάδες επιμένουν στην προσφυγή, τότε υπάρχει θέμα τιμωρίας τους. "Την απόφαση για την τιμωρία την επιβάλλουν τα δικαιοδοτικά όργανα κι εν προκειμένω η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ. Εμείς θα κάνουμε αυτό που επιβάλλεται, να ενημερώσουμε τη  UEFA και FIFA", υποστηρίζουν κύκλοι της Ομοσπονδίας.