Πάλι στον πάγκο ο Κασίγιας

Δεν θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα για τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Μπιλμπάο ο Ικερ Κασίγιας, όπως ανακοίνωσε ο τεχνικός των μαδριλένων, Κάρλο Αντσελότι.Ο Ιταλός προπονητής ανέφερε πως ο Κασίγιας θα βρίσκεται στον πάγκο για τον κυριακάτικο αγώνα εναντίον της Αθλέτικ Μπιλμπάο, αφού όπως και πέρσι (επί θητείας Μουρίνιο), την εστία των "μερένχες" θα υπερασπιστεί ο Ντιέγκο Λόπεθ.

"Ο Ντιέγκο Λόπεθ θα ξεκινήσει αύριο. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και παίζει σωστά. Και ο Κασίγιας φυσικά δουλεύει σκληρά και είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Αξίζει τον σεβασμό μου ως αρχηγός της Ρεάλ, γι’ αυτό και πριν το πρώτο παιχνίδι μίλησα μαζί του και του εξήγησα την κατάσταση. Δεν νομίζω πως θα φύγει από την ομάδα, ποτέ δεν ανέφερε κάτι σχετικό. Έχουμε δύο γκολκίπερ κλάσης και είμαι σίγουρος πως ο Κασίγιας θα πάρει τις ευκαιρίες του μέσα στη χρονιά", δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε στο θέμα του Κακά, τονίζοντας:

"Νομίζω πως ο Κακά ήταν σαφής σε όσα είπε τις προάλλες. Ο σύλλογος αντιλαμβάνεται τις προθέσεις του. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να βρεθεί μια λύση για τις δύο πλευρές".