Πάντος: Ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή

Εμφανώς συγκινημένος από την αποθέωση που γνώρισε στο "Γ. Καραϊσκάκης" εμφανίστηκε ο Τάσος Πάντος, ο οποίος μίλησε για την μοναξιά των ποδοσφαιριστών που "κρεμούν" τα παπούτσια τους και την έδιωξαν οι φίλοι του Ολυμπιακού. "Μακάρι να ζήσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές όσα έζησα", είπε μεταξύ άλλων
Την τελευταία του παράσταση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" έδωσε ο Τάσος Πάντος, ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του στον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στο συναίσθημα που του δημιούργησε το χειροκρότημα του κόσμου.
Ο 37χρονος άσος που ανακοίνωσε πως θα "κρεμάσει" τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν, μίλησε για τα όσα πέρασε επτά χρόνια στην ομάδα του Πειραιά και ευχαρίστησε τους πάντες. Διαβάστε αναλυτικά:
"Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τους φιλάθλους για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με βραβεύσουν και να με χειροκροτήσουν. Ήταν μια ανταμοιβή για μένα για όλη την προσπάθεια που έκανα αυτά τα 7 χρόνια. Να ευχηθώ χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό για τα 88 χρόνια που συμπληρώνει και να πω συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Τι νιώθω; Είναι πάρα πολλά. Να πω εγώ τι νιώθω; Όταν ήμουν μέσα σκεφτόμουν διάφορα πράγματα και μου ήρθε στο μυαλό να αντιστρέψω την ερώτηση. Να ρωτήσω εσάς τι νιώθετε σαν δημοσιογράφοι, όταν βλέπετε τον κόσμο να χειροκροτά έναν ποδοσφαιριστή. Καθημερινά ασχολείστε με ποδοσφαιριστές, να γράψετε τα χαρακτηριστικά ενός ποδοσφαιριστή. Ποιος ποδοσφαιριστής κάνει για τον Ολυμπιακό και ποιος δεν κάνει. Πως νιώθουν οι πρόεδροι που κάνουν μεταγραφές εκατομμυρίων; Πως νιώθουν οι συμπαίκτες μου στον ΠΑΣ που είναι νέοι και που προσπαθούν να χτίσουν το δικό τους προφίλ. Αυτοί πρέπει να δώσουν την απάντηση και ο κόσμος πρέπει να δώσει την απάντηση που χειροκρότησε.
Εγώ πέρασα 7 χρόνια υπέροχα στον Ολυμπιακό. Οι στιγμές και η δόξα που πέρασα ήταν απερίγραπτη. Ξέρετε όταν παίρνεις μια απόφαση να σταματήσεις το ποδόσφαιρο όπως πήρα εγώ, νιώθεις μια μοναξιά. Σήμερα νιώθω ότι έφυγε η μοναξιά, έχω μαζί 5.000, 10.000, 15.000 κόσμο δίπλα μου. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και μέσα από την καρδιά εύχομαι σε κάθε ποδοσφαιριστή να ζήσει αυτό που έζησα εγώ.
Να ευχαριστήσω και τον ΠΑΣ που μου έδωσε την ευκαιρία στα τελευταία ματς της καριέρας μου να αγωνιστώ στο "Καραϊσκάκης".