Πέρασε από εξετάσεις o Μάντλουνγκ, περιμένουν τα αποτελέσματα

Ο Μάντλουνγκ δεν βρέθηκε το πρωί στην Νέα Μεσημβρία, αφού πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει πως ο παίκτης θα είναι στην απογευματινή προπόνηση στις 18:30.

Μένει να φανεί αν τελικά θα προχωρήσει η ομάδα στην σύναψη συμβολαίου με τον παίκτη που είναι και το πλέον πιθανό, εφόσον τα αποτελέσματα των εργομετρικών είναι καλά.

Προπόνηση με μίνι τουρνουά
Οσον αφορά τα της προπόνησης, το πρόγραμμα είχε αρκετά υψηλή ένταση και εκτός από την καθιερωμένη προθέρμανση περιείχε ένα μίνι τουρνουά ανάμεσα σε τέσσερις ομάδες.

Συγκεκριμένα οι “μαύροι” (Γκαρσία, Νέτσιντ, Πόζογλου, Κιόσε), οι “μπλε” (Ολίσε, Τζανδάρης, Κωνσταντινίδης, Αλέκο), οι “πράσινοι” (Στοχ, Σκόνδρας, Κατσικάς, Βούκιτς) και οι “κόκκινοι” (Λούκας, Βίτορ, Κουλούρης, Ποζατζίδης) διαγωνίστηκαν σε διαδοχικά τρίλεπτα ματς σε μικρό γήπεδο, με νικητές τους τελευταίους.

Ο Αθανασιάδης λόγω της έντασης της προπόνησης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, όπως και ο Λόπεθ, ενώ Γεωργιάδης, Λάζαρ, Λόρενς και Λίνο ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.