Πέρεθ: Να αναλάβει ο Ζιντάν κάποια στιγμή τη Ρεάλ

Την επιθυμία του να δει κάποια στιγμή τον Ζινεντίν Ζιντάν να κάθεται στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, σε συνέντευξή του.Ο ισχυρός άνδρας των μερένχες μίλησε για το θέμα του νέου προπονητή στη Ρεάλ, για την αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο, για τον Νεϊμάρ και τον  Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ τόνισε πως θα ήθελε κάποια στιγμή να δει τον νυν τεχνικό διευθυντή της βασίλισσας, Ζινεντίν Ζιντάν, να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πέρεθ:΅

Για Νεϊμάρ: "Πριν τρία χρόνια υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να τον αποκτήσουμε και προσπαθήσαμε, αλλά η Σάντος δεν ήθελε να τον παραχωρήσει και στη συνέχεια ανανέωσε το συμβόλαιό του. Είναι σπουδαίος παίκτης και θα τον είχαμε αποκτήσει εάν οι συνθήκες δεν είχαν αλλάξει το οικοσύστημα του συλλόγου. Θα έπρεπε να διαπραγματευτούμε με τον σύλλογο, τον πατέρα του, και με μία εταιρία που κατέχει το 40% των δικαιωμάτων του. Για να γινόταν  παίκτης της Ρεάλ ο Νεϊμάρ θα έπρεπε να βγάλουμε από τα ταμεία μας πάνω από 150 εκατ. ευρώ και να σας πω την αλήθεια δεν γνωρίζω πόσα χρήματα ξόδεψε η Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει".

Για τον νέο προπονητή: "Για τον Αντσελότι δεν πρόκειται να κάνουμε καμία συζήτηση μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Όσον αφορά τον Γιούργκεν Κλοπ μου αρέσει, είναι καλός προπονητής και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι θα ταίριαζε στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι παίκτες του είναι αμούστακα παιδιά σε σχέση με αυτά της Ρεάλ".

Για τον Μουρίνιο: "Δεν πληρώσαμε τίποτα στον Μουρίνιο. Όλοι οι παίκτες μου έχουν αποκαλύψει ότι ο Μουρίνιο ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχαν ποτέ".

Για τον Ζιντάν: "Για το θέμα του προπονητή δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν και θα ξεκινήσουμε από την επόμενη Τρίτη με μπροστάρη τον Ζιντάν ο οποίος μαζί με τον καινούργιο προπονητή θα δημιουργήσουν τη νέα Ρεάλ. Να σας πω την αλήθεια επιθυμία μου είναι κάποια στιγμή ο Ζινεντίν να αναλάβει τις τύχες της ομάδας".

Για τον Ρονάλντο: "Θα ήθελα ο Κριστιάνο να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Θα κάνουμε τα πάντα να είναι ικανοποιημένος".