Πέρες: Νταμπλ και πρόκριση στους "8"

Ο Ερνάν Πέρες εξέφρασε την χαρά του για το μεγάλο αποτέλεσμα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μάντσεστερ Γ., ενώ αναφέρθηκε στα ντέρμπι που ακολουθούν με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.
"Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η νίκη είναι τεράστια και βρεθήκαμε ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκρισή μας στα προημιτελικά! Η αλήθεια είναι πως για μας είναι ένα πολύ μεγάλο όραμα και στόχος μας να το κατακτήσουμε. Θέλουμε πολύ αυτή την πρόκριση", τόνισε αρχικά ο Πέρες μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Παραγουάης και συνέχισε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος, για μένα είναι ιδιαίτερη στιγμή αυτή που ζω, να παίζω στο Champions League. Έχω γίνει μέλος πια αυτής της ομάδας. Ο προπονητής μου με χρησιμοποιεί και στα δυο άκρα, περισσότερο από αριστερά, όπου δεν έχω πρόβλημα να παίξω. Προσπαθώ να είμαι ουσιαστικός, να παίζω απλά και γρήγορα για την ομάδα μου".

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ο Παραγουανός διεθνής εξτρέμ τόνισε: "Το γεγονός πως είμαστε μπροστά είναι πολύ καλό, αλλά εμείς θέλουμε νίκες με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ γιατί έτσι επιβάλλεται. Εξάλλου, αυτόματα γινόμαστε πρωταθλητές. Στόχος μας είναι το νταμπλ και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League".