"Πέσιμο" στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και 40 προσαγωγές

Επίθεση από περίπου 30-40 οπαδούς του ΠΑΟΚ δέχθηκαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη. Επεισόδια και σαράντα προσαγωγές από την Αστυνομία
Σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα όπως δημοσίευσε το "thestival", το απόγευμα της Τετάρτης (11/9) σημειώθηκαν  επεισόδια  στην οδό Καζαντζάκη, όπου βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Θεσσαλονίκης. .
Στο σημείο βρέθηκαν 30-40 οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι συνεπλάκησαν με μέλη της Χρυσής Αυγής.  Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις.
Η αστυνομία προχώρησε σε σαράντα προσαγωγές και μένει να διευκρινιστεί αν αυτές αφορούν οπαδούς του ΠΑΟΚ μόνο ή και μέλη του πολιτικού κόμματος. Οι συλληφθέντες βρίσκονται ήδη στο αστυνομικό τμήμα της Πλατείας Δημοκρατίας, ενώ παραμένει στο χώρο ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Υπενθυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες και με αφορμή την φωτογραφία του Εργκους Κάτσε να φοράει μπλούζα του UCK, έλαβαν χώρα ανακοινώσεις και χαρτοπόλεμος μεταξύ συνδέσμων του ΠΑΟΚ και της Χρυσής Αυγής.