Πήρε Μούργκα και Ράμα η ΑΕΚ

Σε συμφωνία με τον Ρενάλντο Ράμα ήρθε η ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια. Για τέσσερα χρόνια στην Ενωση θα υπογράψει και ο Εντίν Μούργκα.Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ρενάλντο Ράμα! Ο 23χρονος Αλβανός επιθετικός, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού το 2007, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ενωση, ωστόσο η μεταγραφή δεν μπορεί να ανακοινωθεί μέχρι να λυθούν κάποια διαδικαστικά θέματα.

Όσον αφορά την αμοιβή του Ράμα, πηγές αναφέρουν ότι την επόμενη τριετία θα πάρει συνολικά 100.000 ευρώ. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρουσία του με την ΑΕΚ στη Γ' Εθνική θα καθορίσει αν θα του γίνει ανανέωση με καλύτερους οικονομικούς όρους όταν η ομάδα επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σημειωτέον ότι η ΑΕΚ είναι ο τέταρτος σταθμός στην καριέρα του Ράμα, μετά την Γκραμόζι Ερσέκε, τη Κόμπλεντζ και την Απολόνια Φίερ.

Στην Ενωση θα συνεχίσει την καριέρα του και ο 19χρονος Βόσνιος μεσοεπιθετικός, Εντίν Μούργκα, ο οποίος δοκιμάστηκε στις προπονήσεις της ΑΕΚ, ικανοποίησε τους ανθρώπους της με αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροινα προχωρήσουν την υπόθεση του.

Ετσι ο Μούργκα είναι παίκτης της ΑΕΚ και αναμένεται αύριο Τετάρτη (10/7) να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με την Ενωση.