Πίεση, ένταση, δάκρυα... Αρης!

Η πίεση που ένιωθαν όλοι στον Αρη πριν από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ήταν αφόρητη. Ήξεραν ότι αυτός ο αγώνας δεν είχε γυρισμό...Το ματς ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς ο Στυλιάρας κιτρίνισε αδικαιολόγητα τον Αγκάνθο και στη συνέχεια τον απέβαλλε, με αφορμή τις έντονες διαμαρτυρίες του ισπανού.

Η πίεση έγινε αγανάκτηση, γεγονός που φάνηκε όχι μόνο από τα νεύρα όλων των ανθρώπων του Αρη, αλλά και από την ανθρώπινη αντίδραση του αρχηγού, Παπαζαχαρία, ο οποίος κλαίγοντας έλεγε στον ρέφερι: "Γιατί δεν μας αφήνεις να παίξουμε μπάλα;"

Παρά τις αναποδιές και το αριθμητικό μειονέκτημα, οι παίκτες του Αρη με καρδιά χιλίων λεόντων, πήραν μια σπουδαία νίκη, που τους διατηρεί ζωντανούς στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία.

Η πραγματικότητα, όμως, αποτυπώνεται στα λόγια του Σούλη Παπαδόπουλου, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα είπε πως "η νίκη αυτή θα είναι ιστορική μόνο αν σωθεί η ομάδα". Πλέον όλο το βάρος πέφτει στα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης (εντός έδρας) και με την Ξάνθη (εκτός).

Η ουσία είναι ότι ο Αρης, ο οποίος πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην 28η αγωνιστική, βγαίνει δυνατός από αυτή τη μάχη. Οχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά με τον τρόπο που αυτή επιτεύχθηκε.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς την συναισθηματική φόρτιση και την πίεση, μέσα στην οποία ζουν όλοι στην ομάδα...

<img src="/files/Image/2013/apr/07/aris3.jpg" alt="" />
<img src="/files/Image/2013/apr/07/aris4.jpg" alt="" />
<img src="/files/Image/2013/apr/07/aris5.jpg" alt="" />
<img src="/files/Image/2013/apr/07/aris6.jpg" alt="" />
<img src="/files/Image/2013/apr/07/aris7.jpg" alt="" />
<img src="/files/Image/2013/apr/07/aris8.jpg" alt="" />
<img src="/files/Image/2013/apr/07/aris9.jpg" alt="" />
<img src="/files/Image/2013/apr/07/aris10.jpg" alt="" />
<img src="/files/Image/2013/apr/07/aris2.jpg" alt="" />
<img src="/files/Image/2013/apr/07/aris.jpg" alt="" />
&#160;