Πίστη για ανατροπή στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός μπαίνει με το 0-2 στην πλάτη στους τελικούς των πλέι οφ με την ΑΕΚ και ο Τέλης Σωτήρχοςς δίνει σύνθημα... αντεπίθεσης αρχής γενομένης από το ματς της Δευτέρας (1/4) στη Νέα Φιλαδέλφεια."Φτάσαμε στην τελική ευθεία και αντικειμενικά είναι οι δύο ομάδες με τις καλύτερες περιόδους στο πρωτάθλημα που θα παίξουν για τον τίτλο. Υπάρχει το 0-2, αλλά αισιοδοξώ και ευελπιστώ πως αύριο θα είναι μια καινούρια αρχή και θα κατακτήσουμε τη νίκη. Ελπίζω να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων και να κερδίσει ο καλύτερος", είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού και συνέχισε...

"Σίγουρα πρόκειται για τελείως διαφορετικό ματς σε σχέση με τα άλλα τρία. Αύριο θα παίξει πρωταρχικό ρόλο η ψυχολογία και θα μετρήσουν λιγότερο τα τεχνικά και τακτικά στοιχεία. Οι παίκτριες του Ολυμπιακού δεν επηρεάζονται από τον κόσμο. Μπορούμε να τον ξεπεράσουμε. Το πρόβλημα μας είναι να ξεπεράσουμε τον καλό εαυτό μας. Χάνουμε στις λεπτομέρειες και αυτό πρέπει να ξεπεράσουμε".

Σύνθημα ανατροπής έδωσε και η αρχηγός της ομάδας, Δήμητρα Γιακουμή. "Είμαστε προετοιμασμένες και θα πάμε στη Νέα Φιλαδέλφεια να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε πως είμαστε πίσω με 2-0 καθώς μετρούν τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου, κάτι που πρέπει η ομοσπονδία να χειριστεί ανάλογα και τα πλέι οφ να ξεκινούν σε μηδενική βάση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ανατροπή αύριο, μέσα σε μία καυτή έδρα και εύχομαι να είμαστε νικητές. Έχουμε κερδίσει την ΑΕΚ στην έδρα της και θεωρώ πως μπορούμε να το ξανακάνουμε.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η ΑΕΚ είναι το φαβορί. Εμείς πρέπει να έχουμε ψυχική δύναμη να δείξουμε ότι είμαστε Ολυμπιακός και να ανατρέψουμε το εις βάρος μας αποτέλεσμα. Τρεις φορές με την ΑΕΚ φέτος, ξεκινάμε δυναμικά, αλλά μετά ο αντίπαλος βρίσκει λύσεις και τελειώνει το παιχνίδι. Τίποτα όμως, δεν έχει τελειώσει. Μας δίνεται η δυνατότητα να αποδείξουμε το αντίθετο και θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό τη νίκη".