Παναγόπουλος: Εχω πίστη στους ποδοσφαιριστές μου

Με κολακευτικά λόγια για τον αυριανό του αντίπαλο, Αστέρα Τρίπολης μίλησε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγόπουλου στη Nova:
Για τα λάθη που έγιναν κόντρα στον Πλατανιά: "Νομίζω πως ήταν ένα κακό παιχνίδι, ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Πλατανιά μπήκε με περισσότερο πάθος από τη δική μας. Δίκαια προηγήθηκε, είχε κατοχή μπάλας. Στην ανάπαυλα συζητήσαμε με τα παιδιά και είπαμε ότι πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές, ισοφαρίσαμε, αλλά σε μια στιγμή αδράνειας δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ. Αναλύσαμε το παιχνίδι, όταν δέχεσαι γκολ από στατικές φάσεις σίγουρα κάποιος φταίει. Φταίμε όλοι, δεν μπορούμε να πούμε ότι φταίει μόνο ένας. Όπως όλοι σκοράρουμε μαζί, έτσι και όταν δεχόμαστε ένα γκολ φταίμε όλοι".
 
Για τον αγώνα με τον Αστέρα: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Αστέρας αυτή τη στιγμή, κατά γενική ομολογία, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Διαθέτει ένα τρομακτικής ποιότητας ρόστερ. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι στο δεύτερο γύρο προέρχεται από ένα σερί 5 αγώνων εκτός έδρας μόνο με νίκες. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και την τελευταία στιγμή, εννοώντας πως το οποιοδήποτε λάθος θα το πληρώσεις".
 
Για το αν μπορούν να κερδίσουν τον Αστέρα, όπως έκαναν και κόντρα στον Ατρόμητο: "Ναι το πιστεύω αυτό. Όχι μόνο εγώ, το πιστεύουν και τα παιδιά. Όλα ξεκινούν από τις προπονήσεις, η προσέγγιση που κάνουμε στον αντίπαλο, είναι ξεχωριστή κάθε φορά. Σίγουρα ξέρουμε τα πλεονεκτήματα του αντιπάλου, αλλά όπως έχω πει και στο παρελθόν, πλέον ξέρουμε και ποιοι είμαστε εμείς... Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, έχουμε πάρει δύναμη. Αν καταφέρουμε και βγάλουμε στο γήπεδο πράγματα που δουλεύουμε, γιατί όχι και να μη φύγουμε νικητές".
 
Για το τι ξεχωρίζει από τον Αστέρα: "Ξεκάθαρα είναι ομάδα συνόλου. Ο ορισμός της λέξης. Όλοι έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο. Ο κύριος Τσιώλης έχει κάνει εξαιρετική χρονιά, το έργο του φαίνεται. Πλέον, καλούμαστε όλοι στο σύλλογο να καταλάβουμε ότι είμαστε Πανιώνιος. Τα παιδιά που φοράνε τη φανέλα το έχουν καταλάβει, το δείχνουν στο γήπεδο, οπότε εύχομαι και πιστεύω ότι και αυτή τη Δευτέρα θα δείξουν μέσα στο γήπεδο ότι η φανέλα του Πανιωνίου είναι τεράστια".