"Παναθηναϊκός και άλλοι τρεις για Βιάνα"

Ο μάνατζερ του Ντιόγκο Βιάνα μίλησε στον ιταλικό Τύπο και υποστήριξε ότι για τον πελάτη του, εκτός από τον Παναθηναϊκό, ενδιαφέρονται ακόμη τρεις ομάδες.Σύμφωνα με τον Πάουλο Ροντρίγκες για τον Βιάνα ενδιαφέρεται η Παλέρμο, ο Παναθηναϊκός και ακόμη δύο ομάδες, τις οποίες δεν αποκάλυψε.

Ακόμη τόνισε πως μετά τις 30 Μαΐου ο Βιάνα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, με την προοπτική της Παλέρμο αλλά και του Παναθηναϊκού να μην τον αφήνουν αδιάφορο όπως είναι φυσικό.

«Ναι, μπορώ να πω ότι αυτή την στιγμή η Παλέρμο είναι μια ξεχωριστή περίπτωση για τον Βιάνα, ο οποίος θα ήταν πολύ ευτυχισμένος αν του δινόταν η δυνατότητα ν' αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα», είπε ο εκπρόσωπος του 23χρονου άσου αναφορικά με το ενδιαφέρον των Ιταλών ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του πελάτη του αλλά και στις άλλες ομάδες που τον έχουν στο στόχαστρο.

«Είναι ένας πολύ ταλαντούχος εξτρέμ και από πλευράς τεχνικής και τακτικής θυμίζει Ρικάρντο Κουαρέσμα και Σιμάο. Από τις 30 Μαΐου είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, με την Παλέρμο να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τον ίδιο. Δεν είναι όμως, ο μόνος σύλλογος που ενδιαφέρεται καθώς υπάρχουν ακόμη ο Παναθηναϊκός, η Μπλάκμπερν και η Μπενφίκα».