Παναιτωλικός: Καψαλίστηκε ο Καρράς

"Εμείς στο Αγρίνιο το λέμε… καψαλίστηκε". Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ Παναιτωλικός στην απολογία της στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β' - Γ' Εθνικής, αναφορικά με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, Σταμάτη Καρρά, από δυναμιτάκι στον αγώνα - μπαράζ στο Αγρίνιο."Έφυγε από το Αγρίνιο και την Τετάρτη θα αγωνιστεί κανονικά. Η βεβαίωση που σας έχουν προσκομίσει είναι για προφανείς λόγους. Η όλη ιστορία γίνεται για βαθμολογικούς λόγους. Πρόκειται για ένα θλαστικό τραύμα. Εμείς στο Αγρίνιο το λέμε… καψαλίστηκε", ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκ των δικηγόρων της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Γιάννης Βοσκόπουλος.

Συγκεκριμένα η πλευρά των γηπεδούχων, έκανε λόγο για επιπολαιότητα και απερισκεψία του παίκτη να πάει να πιάσει ένα δυναμιτάκι. Χαρακτήρισαν ανεπαίσθητο τον τραυματισμό κι ότι ενδεχομένως για λόγους αισθητικής και όχι παθολογικούς ο τραυματισμός του χρειαζόταν πλαστική.

Πάντως, έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι κανείς από την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου δεν παρευρέθη στην ακροαματική διαδικασία.

Η απόφαση αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Βάσει του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, ο Παναιτωλικός διώκεται με το άρθρο 26 (δυσφήμηση) και με το άρθρο 22 (διαστρέβλωση - αλλοίωση συνθηκών του αγώνα).

Σε περίπτωσει που οι δικαστές κρίνουν υπαιτιότητα στην ομάδα του Αγρινίου, τότε θα τιμωρηθεί με πρόστιμο, ποινή της έδρας και αφαίρεση 7 βαθμών.