Παναχαϊκή: Τίτλοι τέλους για Λούβαρη

Τα... κωμικοτραγικά γεγονότα της Τετάρτης με την παρουσίαση, αφενός, των 6 νέων μελών της ΠΑΕ Παναχαϊκή και την... αυτόματη, σχεδόν, ακύρωσή τους από τον Αλέξη Κούγια, έφεραν τις πρώτες απώλειες! Συγκεκριμένα, την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ, υπέβαλε ο Χρήστος Λούβαρης!Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Την παραίτηση του από την θέση του προέδρου του Δ.Σ. υπέβαλε στην ιδιοκτησία ο κ. Χρήστος Λούβαρης. Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναχαϊκή  έκανε δεκτή την παραίτηση του πάντοτε φίλου Χρήστου Λούβαρη και τον θεωρεί αναπόσπαστο μέλος της οικογενείας της Παναχαϊκής.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αναγνωρίζει ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο κ. Χρήστος Λούβαρης  προσέφερε μόνο θετικές υπηρεσίες και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να λύσει τα προβλήματα τα οποία αντιμετώπιζε  η ΠΑΕ από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι σήμερα.

Δυστυχώς η δική του εξαιρετική αγωγή και η εξαιρετική προσωπικότητα του δεν έγινε ποτέ αντιληπτή από του ανθρώπους τους οποίους προσπάθησε να συνεργαστεί με αποτέλεσμα την σημερινή εξέλιξη".