Πανιώνιος: "Πρώτη" με 4 νέα πρόσωπα και 500 οπαδούς

Με τέσσερα νέα πρόσωπα (Ζαχαράκης, Μαρουκάκης, Πάνος, Κορκόντζελος) και 500 οπαδούς στις κερκίδες πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η πρώτη προπόνηση και ο αγιασμός του Πανιωνίου ενόψει της νέας σεζόν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Οι κυανέρυθροι εξήλθαν από τα αποδυτήρια λίγο μετά τις 19:00GR, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών στις εξέδρες.

Συνθήματα, καπνογόνα και πολλά χειροκροτήματα συνέθεσαν το σκηνικό της επίσημης πρώτης του Ιστορικού, με τους παίκτες της ομάδας να ανταποδίδουν το χειροκρότημα προς τους φιλάθλους.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και αμέσως μετά οι ποδοσφαιριστές έπιασαν... δουλειά, ξεκινώντας το τρέξιμο υπό τις οδηγίες του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου και του νέου γυμναστή της ομάδας Γιώργου Παπαλάμπρου.

Το παρών έδωσαν όλα τα έως τώρα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (Ζαχαράκης, Μαρουκάκης, Πάνος, Κορκόντζελος), όπως και ο Μενδρινός που ανανέωσε το συμβόλαιο του, αλλά και ο Παναγιωτούδης που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει με τα κυανέρυθρα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Απαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου δήλωναν αισιόδοξοι για τη νέα σεζόν, αν και φυσικά γνωρίζουν τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος.

Ο προπονητής των κυανέρυθρων, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ανέφερε: "Είναι η δεύτερη σεζόν εξυγίανσης μέσα από την αγωνιστική σωτηρία. Ξέρω ότι δεν αρμόζει στον Πανιώνιο αυτός ο στόχος. Υπάρχει ένα σταθερός κορμός από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε και νέα παιδιά. Νομίζω ότι με την κατάλληλη δουλειά θα βγει κάτι καλό".

Ο Κώστας Μενδρινός, ο οποίος ανανέωσε την Τετάρτη για δύο χρόνια, τόνισε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έμεινα και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας. Χρειάζεται συλλογική δουλειά. Είναι θετική η παραμονή του Παναγόπουλου που ξέρει τις ανάγκες και τα αποδυτήρια. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να πετύχουμε. Κάθε Κυριακή θα ματώνουμε τη φανέλα".

Τέλος ο Ευθύμης Κουλουχέρης είπε: "Μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό μέσα από τη δουλειά. Είναι απώλεια σίγουρα ο Φανούρης, γιατί ήταν η σύγχρονη ιστορία της ομάδας. Η ζωή όμως συνεχίζεται και θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε αυτό το κενό. Υποσχόμαστε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Αναλυτικά όσα είπαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Πανιωνίου, στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης της ομάδας στη Νέα Σμύρνη.

Ματθαίος Μαρουκάκης: "Ήρθα σε έναν ιστορικό σύλλογο και είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται τη νέα σεζόν. Η ομάδα έχει νέα παιδιά που έχουν όρεξη για δουλειά, αλλά και κάποιους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές".

Μανώλης Ζαχαράκης: "Έφυγα από μία ιστορική ομάδα (σ.σ. ΟΦΗ) και ήρθα σε μία επίσης πολύ ιστορική ομάδα. Θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της ομάδας και του κόσμου. Στόχος είναι να πάμε καλύτερο από πέρυσι και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο".

Ξενοφώντας Πάνος: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Πανιώνιο. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στην Σούπερ Λιγκ και μέσα στο γήπεδο ελπίζω να δείξω ότι καλύτερο μπορώ, ώστε να βοηθήσω και εγώ την ομάδα".