Παντέλης: Δίκαιη η ισοπαλία

Ο Νίκος Παντέλης μίλησε για την ισοπαλία που απέσπασε ο Πανιώνιος στο Παγκρήτιο από τον Εργοτέλη τονίζοντας πως ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ σχολίασε ότι δεν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις περισσότερες ομάδες κι ότι τα ματς θα κρίνονται στις λεπτομέρειες... Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Παντέλης στον Sentra 103,3:

Για το αποτέλεσμα με τον Εργοτέλη: «Στο χθεσινό ματς ήταν δίκαιη η ισοπαλία. Θα μπορούσαμε με τις ευκαιρίες μας να πάρουμε κάτι καλύτερο, όπως σ' αυτή με τον Παναγιωτούδη, θα μπορούσε όμως κι ο Εργοτέλης να κάνει το 2-0 και να γίνει πολύ δύσκολο το να γυρίσουμε το ματς. Ρισκάραμε, βάλαμε πιο πολλούς παίκτες... Ωστόσο, η ισοπαλία ήταν δίκαιη».

Για τον Πανιώνιο: «Εχουμε μια νεανική ομάδα, έχει την απειρία μέσα της και πολλές φορές δεν μπορούμε να διαχειριστούμε καταστάσεις. Αλλά είμαστε μια ομάδα που παίζουμε ποδόσφαιρο, παίζουμε ανοιχτά δεν κλεινόμαστε πίσω και μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και το έχουμε κάνει στα περισσότερα ματς. Βάσει της εικόνας μας έχουμε μια καλή συγκομιδή βαθμών. Οσο πιο γρήγορα μαζέψουμε βαθμούς τόσο το καλύτερο».
Για την δυναμικότητα των ομάδων: «Δεν ξεχωρίζουν οι περισσότερες ομάδες. Είναι στα ίδια κυβικά. Εκτός από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και αν βάλουμε και τον Αστέρα με τον Ατρόμητο που έχουν κάπως πιο ποιοτικό ρόστερ, πιστεύω ότι οι υπόλοιπες ομάδες είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Είναι πιο χαμηλό το επίπεδο από τα προηγούμενα χρόνια.
Οποιος είναι λίγο πιο έτοιμος και πιο τυχερός και σε λίγο καλύτερη αγωνιστική κατάσταση θα μπορεί να παίρνει τα ματς. Στις λεπτομέρειες κρίνονται τα ματς. Βλέπουμε πλέον ότι δεν μετρούν οι έδρες. Κακά τα ψέματα, καμιά ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη.
Πέρυσι η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα, όμως στη συνέχεια έκανε μεγάλη κοιλιά. Μέχρι και την 10η αγωνιστική θα πάμε έτσι, μέχρι να μάθουμε τις ομάδες και να μας μάθουν. Όποια ομάδα καταφέρει να πάρει βαθμούς τώρα θα έχει βάλει τις βάσεις».
Για τις ομάδες που ξεχωρίζει: «Θετική εντύπωση μου έχει κάνει ο Εργοτέλης και λίγο ο Πανθρακικός. Ο Ιγκόρ είναι πολύ καλός παίκτης. Ευχάριστη έκπληξη βέβαια είναι και η Καλλονή, άσχετα από την ήττα που έκανε χθες. Στερείται και την έδρα της δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Ομως, μια ομάδα θέλει διάρκεια».